7 gode grunner til å kjøpe research

Vi utvikler ditt nettverk og sørger for at du kommer i dialog med de du vil ansette.

Har du eller din bedrift god kompetanse om rekruttering, utvalgsprosess og kvalitetssikring, og synes det er unødvendig å kjøpe en hel rekrutteringsprosess fra et eksternt byrå?

Da kan det å kjøpe en ren researchprosess gi stor verdi.

Happii skiller seg ut fra et tradisjonelt rekrutteringsbyrå fordi vi tilbyr rene researcthjenester, og spesialiserer oss på den første delen av prosessen. Vi leverer våre tjenester direkte inn mot bedrifter som har intern kompetanse på utvalgsprosessen.

Her kan du lese noen gode grunner til å bruke oss i din neste rekruttering.

1. Du sparer tid

Vi tar av oss kartlegging og aktive søk etter relevant kompetanse som kan være svært tid- og ressurskrevende.

2. Kun relevante kandidater

Vi tilfører kun kvalifiserte kandidater til din prosess, slik at du effektivt kan gjøre utvalg og holde intervjuer.

3. Du sparer penger

Dersom du sitter på kompetanse som gjør at du kan gjøre utvalg av kandidater og holde intervjuer selv, vil du kunne spare mye penger fremfor å kjøpe full prosess.

4. Økt synlighet

På jakt etter de du ønsker å ansette er det viktig at du er synlig på relevante plattformer. Hvis ikke er sjansen stor for at det er konkurrentene dine som kaprer den beste kompetansen - rett og slett fordi de viser hvem de er og hva de står for. Gjennom våre tjenester skaper vi innhold som synliggjør ditt budskap for de du ønsker å nå.

Et eksempel på dette er at vi bruker stillingspodcast og video som virkemiddel. Vi benytter oss samtidig av metodene og verktøyene til en moderne markedsavdeling for å sørge for at budskapet kommer frem til de vi ønsker å nå

5. Profesjonell kontakt

30% av kandidater mottar ingen tilbakemeldinger i etterkant av et intervju. Hos oss er derimot kandidaten alltid i fokus og vil få klare tilbakemeldinger. Vårt mål er at alle kandidater skal ha en positiv opplevelse av å være i kontakt med oss, uansett om stillingen er aktuell for dem eller ikke. Det vil si at vi ikke råselger stillinger, vi er genuint opptatt av å skape en god match mellom deg og potensielle arbeidstakere. Derfor kan du føle deg trygg på at kandidatene blir godt ivaretatt av oss.

5. Employer Branding

Rekruttering er i aller høyeste grad markedsføring. Derfor er det viktig å ha en strategi for hvordan du tiltrekker deg fremtidige ansatte over tid. Uavhengig av størrelse på bedrift og budsjetter, finnes det alltid aktiviteter en kan gjøre. Vi jobber som et markedsbyrå, og i samarbeid med erfarne markedsførere og innholdsprodusenter bruker vi strategier fra markedsføring for å gå i dialog med de du vil ansette. Vi er for HR det et mediebyrå er for markedsavdelingen, og du kan lese mer om HR Marketing her.

7. Kandidatreisen

Vi mener at rekruttering bør være en kontinuerlig prosess. Kandidatreisen starter lenge før en kandidat er i en konkret ansettelsesprosess, derfor er det viktig å være synlig ovenfor de du en dag ønsker å ansette. Vi jobber både inbound og outbound i våre prosesser. Slik sørger vi for at du er relevant ved at vi produserer og distribuerer innhold som gir verdi til de du vil ansette, gjennom alle fasene i reisen.

Vil du vite mer om hvordan vi kan bidra i din rekruttering?


Ta kontakt med oss, vi hører gjerne fra deg!

Når vi lærer noe nytt, deler vi det gjennom artikler, podcaster og videoer.

Vil du motta historier fra Happii?
Tusen takk! Vi gleder oss til å dele med deg.
Oisann! Her har det skjedd en feil, prøv gjerne igjen.
Kopibeskyttet 2020 Happii AS Org.nr: 926909010