Personvern

Du kan være trygg på at dine rettigheter er ivaretatt.

Vår personvernerklæring

Dine rettigheter

Dersom du ønsker det har du krav på grunnleggende informasjon om hvordan dette nettstedet behandler personopplysninger.
Informasjon om behandling av personopplysninger er gitt i denne erklæringen.

Besøkende av nettstedet har rett til:

  • å be om at uriktige og ufullstendige personopplysninger som har blitt innhentet gjennom nettstedet blir rettet, slettet eller supplert.
  • å motsette seg visse former for behandling av personopplysninger f.eks. automatisk profilering. Med automatisk profilering menes aktivitet som innebærer at det blir truffet beslutninger som gjelder enkeltpersoner uten at noe menneske deltar i saksbehandlingen.
  • å kreve at behandling av egne personopplysninger begrenses. Dette nettstedet registrerer ikke flere opplysninger enn det som strengt tatt er nødvendig og behandler opplysninger kun til formålene som er beskrevet under punkt 1. i denne erklæring.
  • å klage til Datatilsynet på behandling den besøkende mener er i strid med personvernreglene.
  • å få informasjon dersom personopplysningene blir behandlet for et annet formål enn de ble samlet inn for.
  • å kreve å ta med seg opplysningene sine til en annen virksomhet, såkalt dataportabilitet.
  • å få informasjon om hvilke interne og eksterne instanser som har mottatt opplysninger om den besøkende.


Henvendelser skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Klikk HER for å be om sletting eller innsyn.

Vi hører gjerne fra deg!

Tusen takk! Du hører snart fra oss.
Oisann! Her skjedde det en feil, prøv gjerne igjen.

Når vi lærer noe nytt, deler vi det gjennom artikler, podcaster og videoer.

Vil du motta historier fra Happii?
Tusen takk! Vi gleder oss til å dele med deg.
Oisann! Her har det skjedd en feil, prøv gjerne igjen.
Kopibeskyttet 2020 Org.nr: 996740420